Over ons

Hercules ICT is een algemeen automatiseringsbedrijf. Hercules ICT heeft als speerpunt computerbeveiliging en is daarom distributeur/reseller van de top 10 van antivirus-, firewall-, antispyware- en overige beveiligingssoftware. Hercules ICT is onder meer officieel Nederlands distributeur van G Data Software AG.

Wilt u reseller worden?

Wilt u het product G DATA verkopen in uw winkel en/of op uw website? Stuur ons een mail met uw gegevens en een uittreksel van de Kamer van Koophandel (deze kunt u ook aan ons faxen: 0255820226). Wij mailen u dan informatie.

Vragen over de betaling of levering?

Heeft u vragen over de betaling en/of levering, dan kunt u met ons contact opnemen. Heeft u vragen over de software, dan verwijzen wij u naar de contact gegevens van de helpdesk van G Data zie hier

 

Over GDATA

G Data Software AG, opgericht in 1985, ontwikkelt en verkoopt software wereldwijd. De afgelopen jaren zijn er miljoenen G Data producten verkocht. G Data producten zijn verkrijgbaar in 90 landen waaronder Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, VS, Japan, Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Nederland, België, Luxemburg, Italië en Polen. De expansie naar andere internationale markten wordt voortdurend uitgebreid.

De kern van de software ontwikkeling ligt op het gebied van gegevensbeveiliging (AntiVirus, InternetSecurity, EndpointSecurity). G Data Software AG heeft de hoofdvestiging in Bochum (Duitsland) en heeft ca. 120 medewerkers in dienst.

G Data Security

G Data Security is op het moment waarschijnlijk de meest succesvolle Duitse onderneming op het gebied van IT beveiliging. In de afgelopen jaren heeft G Data haar marktaandeel in Duitsland vergroot tot een na grootste beveiligingsproduct.

De beveiligingssoftware uit Bochum is bekend door een lange onafgebroken reeks van onderscheidingen en testsuccessen. Sinds de invoering van de DoubleScan® technologie in 2002 heeft de AntiVirusKit (AVK) meer testsuccessen behaald en onderscheidingen ontvangen dan enige andere PC-Virusbescherming in Duitsland. Uniek hoogtepunt: Het éénsluidende resultaat van elf verschillende redacties in het testseizoen 2006. AntiVirusKit 2006 en G DATA InternetSecurity 2006 namen deel aan elf vergelijkingstests en werden elfmaal tot winnaar uitgeroepen. Ook in Nederland behaalt G Data voortdurend goede testresultaten (Consumentenbond: Beste koop 2007, 2008 en 2009).

Achtergrond van de succesreeks: Als technologieleider, met eigen antivirus-lab in Bochum en het Nederlandse Dordrecht, maakt G DATA aanspraak op de referentiepositie door de integratie van de beste beveiligingstechnologieën ter wereld. Voorbeelden zijn de DoubleScan® technologie met twee onafhankelijke virusscanners en de live-bescherming OutbreakShield.

Voor netwerken, mailgateways en servers biedt G Data Security geïntegreerde netwerkoplossingen met DoubleScan® technologie en OutbreakShield voor optimale veiligheid. Eenvoudige installatie en bediening evenals onderhoudsvriendelijkheid reduceren de operationele kosten van de bedrijfsoplossingen.

 

Een dubbele engine biedt perfecte bevei-liging, maar de dubbele detectie vertraagt de computer.   Bij actieve hybride beveiliging dicht CloseGap lekken en is daardoor tot 30 % sneller.   Meer informatie over CloseGap en actieve hybride beveiliging: www.closegap.net

Bij Aanschaf van G DATA producten geeft G DATA u tevens de mogelijk-heid om kosteloos G DATA Mobile Security Lite op uw smartphone te installeren.